Voortgang Veld 2

Onlangs zijn Martijn, Nienke en Joost onder toezicht van onze mascotte Bobby begonnen om veld 2 geschikt te maken voor gebruik. Dit betekend dat de door de vereniging aangeschafte grond in de greppels is gekipt waardoor een mooi egaal veld ontstaat. Door Martijn zijn contacten gelegd welke er voor zorgdragen dat er een trekker en aanhanger geleend konden worden. Het veld is zo groot dat er zelfs ruimte is voor een paard, en zoals jullie kunnen zien scharrelt er dan ook ééntje.

Image Slide 1
Bobby
Image Slide 3
Martijn op de maaier
Image Slide 3
Hard werken
Image Slide 3
Grond aanbrengen
Image Slide 3
Egaliseren
Image Slide 3
Prachtig resultaat
paard op vliegveld-min
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp