Bij ons staat plezier en ontspanning hoog in het vaandel. We hebben inmiddels voldoende goed opgeleide instructeurs die je graag op weg helpen met een cursus modelvliegen. We beschikken over enkele lestoestellen waarmee je na het behalen van je simulator brevet kunt lessen. Wel vragen we je zo snel mogelijk je eigen toestel aan te schaffen om deze te gebruiken voor je examen. Ook kan een instructeur er voor kiezen om je les te geven op zijn toestel, hij zal hierbij wel van je verlangen dat je de simulatie lessen goed hebt afgerond. Heb je zelf nog geen vliegsimulator? Geen probleem, we kunnen je zelfs een compleet systeem op een laptop lenen zodat je al snel aan de slag kunt gaan. Diegene die niet op de simulator kunnen lessen, willen we ook bijstaan. Maar alleen met eigen toestel. Bekijk hieronder het introductie filmpje waarbij onze instructeur Richard het een en ander uitlegt over de oefeningen die je moet kunnen vliegen om je brevet te halen.

Kijk ook op ons YouTube kanaal voor meer video`s Dit is de link naar het door Richard aanbevolen toestel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp